torsdag 10 januari 2008

Äntligen!


Boom Wah Dis har aldrig handlat om enskilda låtar, vi är en kulturinstitution som gillar att sätta saker i kontext. Därför brukar vi aldrig leka genomsnittlig Mp3-blogg och lägga upp enskilda låtar, det är ganska ovärdigt och banalt, tycker vi. Men denna gång kunde vi inte låta bli. 2008 kunde inte ha börjat bättre, för äntligen har den hårdaste artisten hoppat på 2007s hårdaste rytm.
Vi snackar förstås om Mavado Shoot Out riddim. Med textrader som "Bombowhole yu ah lay dong inna tomb" blir 2007 års badman ting badman bortom allt förstånd. Men lita inte på mitt ord, utan lyssna själv.

Ladda ner Mavado - "Life Of A Gangster" här!

Vi vill tillägna låten till de här snubbarna. Om Mavado är hälften så hård som han påstår sig vara så borde ni leta resor till typ Mars (planeten, inte månaden, marijuanarökare) nu, annars blir ni rövkrängda.

På tal om Toronto, big up till Soca 101 från Toronto!


In other news, så kommer vi, Boom Wah Dis Crew, det vill säga de supersnygga Haso och Youthman, att gå på David Rodigan i Malmö på lördag. Så om det finns kandidater för hot fuks och dutty whines, hör av er till oss i kommentarsfältet. Lämna meddelande, länk med bild och telefonnummer så kanske vi kan höras på lördag.


6 kommentarer:

Anonym sa...

kan ej dutty whine-a,no buttyboy men om ni åker bil o vill ha en snubbe till med er ,så holla at 0736703704 / Muki

Anonym sa...

finns i Skövde-trakten btw..

Haso sa...

Vi är i Örebro, bror, det är inte direkt på vägen. +att det är full bil.

Anonym sa...

jäbiga,betta luck next time,ha det soft änna,bless

Dj Baccha sa...

fan, man kanske skulle gå endå...
se vad han går för.

Rabbi von Sydow sa...

b00m ah de best! Tack som f-n.

...och zshare är också bäst - men hur sjukt många poker pop-ups finns det?

Puff she Puff!