måndag 28 juli 2008

Den Eviga Ickesemestern


Vilket jävla jobb vi har gjort med att förlora vår redan lilla och nördiga läsasrskara. Verkligen, vi borde ställa oss upp och ge oss själva en applåd, för jag tror inte att någon har lyckas försumma ett så ambitiös projekt på ett så effektivt sätt som vi två. Vilken tur att det finns Original Bangerang Blogg som bar fanan under tiden vi lökade. Big up till grabbarna, för att de håller fanan högt!

Visst fan, det finns förklaringar, vi skulle kunna dra en lång harang om hur jobb och privatliv kommer emellan när man gör gratis kulturgärningar; men det är ju ingen ursäkt. Istället för att, som vi brukar göra, komma med kassa förklaringar, gör vi det lite annorlunda nu. Vi avlägger ett löfte.

Hädanefter lovar vi att göra den bästa jävla dancehallbloggen i Sverige. Fokus kommer som vanligt ligga på rytmer och medleys, men även lite mer redaktionellt inehåll kommer att förekomma i from av krönikor, recensioner och andra texter som har med vår grej att göra.

Så, nu har vi lovat, så om vi inte uppdaterar ordentligt och kvalitativt har ni rätt att dra oss i örat nästa gång ni ser oss.

6 kommentarer:

Anonym sa...

den här bloggen är inte så bra. www.rebelmusic.se BULLIT!!

Anonym sa...

jag hejar på er!

peace, Na

Anonym sa...

Rebelmusic = Sveriges Röda Dreads blogg!!! SKRÄP

Anonym sa...

Äh, det är väl bra skäl. Folk är så jävla bortskämda med att få saker serverade gratis utan att själva motprestera. Vad är det för DIY anda? Ta semester och slappa med gott samvete :-)

Anonym sa...

hahahaha Sveriges Röda Dreads blogg? Ska det betyda något negativt? =)

Svensk avundsjuka kan vara det mest underbara som finns =)

www.rebelmusic.se

Anonym sa...

Ps Lycka till med erat arbete, kanske ni borde uppdatera oftare om ni vill vara bättre än original bangarang Ds