torsdag 31 juli 2008

Unfinished Business






















Unfinished Business är en av de bästa rytmerna som har kommit 2008 enligt Boom Wah Dis. Den fanns med på Youthman Summervybez Mixtape, och nu kommer den som en längre medley med fler artister. Förutom att rytmen är så tung, är majoriteten av låtarna också tunga. Själva rytmen påminner mycket om Dave Kellys Showtime rytm från 97.


Håll ett öga på Movado, Demarco, Assasin, Buju Banton och Seranis cuts på rytmen.


Craig "Serani" Marsh medlem i Daseca trion, är nog en av de hetaste artisterna just nu. Han har hållt på ett bra tag med att producera rytmer, bl.a. Gully Creature, Chaka Chaka, Dreaming, Build Back, Anger Management och Fire Links’ Gullyside riddim för att nämna några, men efter låten "Dying" med Movado, där hans röst hörs i bakgrunden, har han fått mer och mer uppmärksamhet för hans sång, och nu är han nog mer känd som sångaren Serani, inte producenten. Dags att göra en Serani Medley snart kanske..


Klicka här för att ladda ner Unfinished Business Riddim Medley


Tracklist:
1.Buju Banton - Waterworks
2.Bugle - What dem doing
3.Beenie Man - Him a go dead
4.Assasin - Jah nah mek mi suffer
5.Vybz Kartel - Cock up is a ten
6.Spice - Best kitty
7.Demarco - Wine pon di ting
8.Movado - Im so special
9.Monsta Empire - Seh dem a badman
10.Serani - Play it straight (No games)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med Serani är riktigt bra just nu. Study people är typ redan en klassiker för mig. Det e Daseca va? Längtar riktigt mycket efter Serani Mix!

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu Very interesting tale http://soundcloud.com/buy-allegra housewestern shyy http://soundcloud.com/ativans agendas http://soundcloud.com/acyclovir oposicion workthe http://malgorz.com/members/Buy-Augmentin.aspx lawns http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-valtrex lineunder